Kicsit felcseszik az agyamat az ilyen dolgok!

2011.11.27. 00:59 :: Kriszipi

Asszem most rontotta el az este végét ez a kis buznyák a netről.És hogy miről van szó??Arról,hogy a mestert és Pam kutyát "kiparodizálta" egy kis pöcs 11éves.És hogy kiről van szó??PamKutyaSUX-ról:

1."A YouTube nem engedte hogy regisztráljak ezért írtam be hogy 20vagyok"-Meg a jó édes kurva anyádat már!

2."Pam kutya feltörte a csatornámat"-WTF???Mi az hogy feltörte??Tegye fel a kezét most az,akinek Pam valaha is ártott vagy kárt csinált!Senki??PamKutyaSUX rohadj meg de tényleg!

3.Nincsenek barátaim-Na végre elkezdesz igazat is mondani!El is hiszem.Nincs semmi bajom a kockákkal,én is az vagyok:DMax csak azokkal a seggfejekkel van bajom mit te!!!

4."Technot hallgatok"-Mi a faszomat???Jézusom!!Nem szeretem a technot,inkább rockot hallgatok,sőt,de ha hiper kocka(nem a film) vagy akkor legalább valamilyen normális zenét hallgass könyörgök!

5."Vállalatok:Apu konzervgyárán kívül semmi"+_+Na ne szopass!!!!!Most döntsd már el hogy a fogyatékosság vagy az elmebeli visszamaradottság ösvényén haladsz tovább!De ahogy a mondás is tartja:"verte volna apád a konzerbe"LOL

6.Érdeklődési kör:"Pam kutya cigiziése!!!!Meg a barátnőm?;D-"Mi a halál véreres retkes dagadó nagy farkáról beszélsz te????!!!!Barátnő???Ez nálad új szó arra hogy az anyukádat kötögeted esténként vagy mi??

7.Könyvek:Ez most vicc?-Most komolyan azt hiszed hogy ettől menő leszel hogy ezt írod.pl.:GYurika most frisitette a chaneljén hogy Könyvek:Mi a ****?? mert ő ettől most nagyon gyíkállathomopárduc lesz hogy most analfabétának érezheti magát.Hát kb te is ez vagy!De mondjuk a magyarok többsége ilyen(tisztelet a kivételnek)!Mondjuk erről te nem tehetsz hanem a szüleid mert elfolyt a feled a tus alatt.Na de menjünk tovább

8.Szülőváros:Mezőkövesd-Hát eddig nagyon szerettem mezőkövesdre járni de asszem a jövőnyáron kihagyom nehogy találkozzak veled.Vagy nehogy a közelemben légy mert elszívod az energiát.

9.Mi a halál ez a hang?????Komolyan!Felcsúszott valami alvás közbe vagy a haverjaiddal megszerettették veled a magyaros kolbászt vagy mi de ezt nem értem!!!!!!!!!!!!!Jobb lenne hogy ha nem nyivákolnál mint egy echtebuzi mert nemáll jól!

10.Azért csinálta a vidiket,mert rájött hogy Béla hangja nem Béláé meg hogy Pam nem tud beszélni?-Mi a ***********************?????????XDDDDDDDDDDDDDDDDEzen már komolyan csak röhögni lehet!Nem hiszem el hogy ilyen faszkalapok is járják az internet bugyrait és arra várnak hogy a RAM a szájukba repüljön.Komolyan ezeknek már nem Kajamegvonás hanem Net megvonás kéne,és úgy beszélnének mint a kisangyal.Komolyan,ezeket most sajnálni kell vagy megvetni??nem tudom

+1.FreddyD egy buzi szerinted-Na asszem most volt elegem ebből az egész rohadt ygerekből.Mért nem ásatak el az első gödörben vfagy mért nem fulladtál hányásba kiskorodban????mértttttt????????????????????????Na jó nagyon felhúztam magam és asszem az írásom is elég hanyag lett de ezt korigálom holnap.Csak ezt már ki kellett adnom magam hajnali 1kor...Ha lehet akkor valaki lépjen kapcsolatba velem hogy egy közös hackeléssel letöröljük az ilyen felhasználókat a netről vagy vlmi.Én ezt nem bírom elviselni.KÉRLEK TITEKET:

hirdeto996@gmail.com

Na asszem ennyi is volt.köszi hogy megnéztétek.

üdv

Krisz

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napiegyfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr373414405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ATASRAC 2012.01.05. 17:45:55

Kicsit felbaszta az agyad:D
Amúgy én is utálom az ilyen fogyatékossággal élő kis csitriket.Látszik beijedt mert már nem töltött fel régóta videót, biztos sokan írtak hasonlókat mint te.
Megyek én írok is neki egy "kedves" üzenet.
süti beállítások módosítása